Abonnementen

rGuzpsCMXyU

Bestel slim, bestel een serie

Met een serie bent u verzekerd van een plaats in de zaal. En niet zomaar een plaats: de best beschikbare! En dat terwijl de prijs van een serieconcert aanzienlijk lager is. U bent dus ook nog eens goedkoper uit!

 
Bestel hier uw serie voor seizoen 2014 - 2015.


 

Seizoensbrochure 2014 - 2015
Bekijk hier de nieuwe seizoensbrochure online.
Om de online brochure te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig. Klik hier om dit programma gratis te downloaden.

Wilt u liever de papieren seizoensbrochure inclusief concertagenda én bestelformulier thuis ontvangen?
Stuur dan een e-mail naar info@nedpho.nl.

Aanvullende informatie over het bestellen van uw series
De bestelling van uw serie(s) van Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest wordt vanaf dit seizoen verwerkt door de afdeling Klantcontact en Verkoop van Het Koninklijk Concertgebouw. Deze ontwikkeling maakt online bestellen van uw series mogelijk. Uiteraard blijft het mogelijk om uw series ook telefonisch of schriftelijk te bestellen.

Hulp bij bestellen
Voor vragen over uw bestelling of betaling kunt u contact opnemen met Het Concertgebouw:

  • E-mail: serie@concertgebouw.nl
  • ConcertgebouwSerielijn (vanaf 27 februari - 19 maart): 0900 671 83 45 (10 - 17 u)
  • Concertgebouwlijn (vanaf 20 maart): 0900 671 83 45 (10 - 17 u) | € 1,- per gesprek


Series en losse kaarten Philharmonie Haarlem
Series en losse kaarten voor onze concerten in de Philharmonie Haarlem zijn vanaf 1 maart 2014 te bestellen via deze website. De seizoensbrochure van de Philharmonie Haarlem kunt u aanvragen via 023 512 12 12.

Series en losse kaarten TAQA Theater De Vest Alkmaar
Series en losse kaarten voor onze concerten in theater De Vest in Alkmaar zijn vanaf 16 mei 2014 te bestellen via deze website of aan de kassa van de concertzaal.

Registreren medebestellers
U was gewend om ook uw medebestellers aan ons door te geven. Nu Het Concertgebouw verantwoordelijk is voor de verwerking van de serieaanvragen, is het registreren van medebestellers echter niet meer van toepassing.  

Kaarten voor jongeren < 30 jaar
Voordelige kaarten (vanaf € 12,50) voor iedereen onder de 30 jaar kunnen niet in een serie besteld worden, maar zijn vanaf 1 juni 2014 te koop aan de kassa van de concertzaal. Neem altijd een legitimatiebewijs mee.

Vragen over de concerten en het NedPhO|NKO
Voor vragen en opmerkingen over het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest en onze concerten kunt u contact opnemen met het orkest via verkoop@nedpho.nl of telefoonnummer 020 - 521 75 02 (di - vr, 10 - 15 u).

..........................................................................................................................................................................................................

Exclusief voor Vrienden en Donateurs

Als vriend of donateur van het NedPhO|NKO heeft u voorintekenrecht. Van woensdag 19 t/m vrijdag 28 februari kunt u 24 uur per dag uw series boeken met uw persoonlijke inlognaam (e-mailadres). U kiest zelf uw favoriete stoel per concert en ontvangt direct per e-mail een bevestiging van uw transactie.

Stap 1: Controle
Ga naar www.concertgebouw.nl/inloggen en controleer of uw inlognaam én wachtwoord naar uw juiste account leiden. Dit is het geval wanneer er na het inloggen op uw scherm uw klantnummer zichtbaar is.
Leiden uw inlognaam en wachtwoord niet naar uw account met klantnummer, raadpleeg dan www.concertgebouw.nl/inlogproblemen. Mocht dat geen oplossing bieden, stuur dan een e-mail naar serie@concertgebouw.nl of bel met het speciale telefoonnummer voor Vrienden en Donateurs, 020 - 573 05 73, dagelijks van  10.00 - 17.00 u. Dit telefoonnummer is speciaal voor vrienden en donateurs bereikbaar tot 27 februari.
 
Stap 2: Direct boeken!
Ga naar www.concertgebouw.nl/voorintekenrechtnedpho en bestel uw serie(s).
 .......................................................................................................................................................................................................