Extra's bij het concert

Bekijk hier al de extra's die u ontvangt bij onze concerten!


Concertgebouw met tram (c) Tim Boric1. Gratis met tram of bus

Dit seizoen is alleen een abonnement voor Het Concertgebouw geldig als vervoersbewijs voor de tram en de stadsbus van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf, een paar uur voor en na uw concert. Zo kunt u aardig wat parkeerkosten besparen.
 

sfeer22. Drankjes zonder wachten
Bij een perfecte avond uit hoort dat u vooraf en in de pauze iets kunt drinken zonder dat u daarvoor eerst lang in de rij moet staan. Daarom krijgt u in Het Concertgebouw zowel voor aanvang als in de pauzes van onze concerten koffie, fris of wijn zonder af te hoeven rekenen. Ook het Muziekgebouw aan ’t IJ biedt deze service in de pauzes.

sfeer23. Heldere toelichting bij al onze concerten

Bij de concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en Nederlands Kamerorkest krijgt u bij binnenkomst altijd gratis een interessante, toegankelijk geschreven programmatoelichting.


4. Muziekcafé in de Spiegelzaal
U bent van harte welkom in ons aangename Muziekcafé, dat bij ongeveer de helft van onze concerten in Het Concertgebouw geopend is (vanaf 19.40 uur, op zondag vanaf 13.40 uur). Hier praten we met de dirigent of de solist en is kort live muziek te horen, uitgevoerd door musici die een half uur later op het podium te bewonderen zijn.

5. Naborrel NedPhO Anders
Twee keer per seizoen organiseren we een bruisende naborrel, die voor iedereen toegankelijk is. U kunt dan ontspannen nagenieten van het concert terwijl onze musici u verrassen met andere muziek dan u normaal van hen gewend bent.


6. De Ontmoeting
Voorafgaand aan enkele van onze concerten in Het Concertgebouw organiseren wij De Ontmoeting. U kunt dan vanaf 19.35 uur onze musici in de gangen, foyers en Grote Zaal het hemd van het lijf vragen.


concertgebouw7. Jonger dan 30 jaar € 12,50

Wie jonger is dan 30 jaar kan voor € 12,50 naar de concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest in Het Concertgebouw. Kaarten met dit speciale tarief zijn vanaf 1 juni 2014 te koop aan de kassa van Het Concertgebouw. 

ShareDeel