Familieconcert 6+ van Tango tot Jazz

NedPhO GO!

Familieconcert 6+ van Tango tot Jazz

Programma

Van Tango tot country, klassiek en hotclub jazz

De leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest overladen je met mooie, tedere, vrolijke, stevige en swingende muziek uit alle tijden. Houd je van ballet, van tango, van de blues? Schuif dan aan, laat je lekker verrassen en dompel je onder in muziek waar je soms bijna niet stil bij kan blijven zitten.

 • Over de musici
 • Maciej Domaradzki

  Maciej Domaradzki, contrabas

  contrabas

  contrabas

  Deel
 • Douw Fonda

  Douw Fonda, cello

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  De Amerikaanse cellist Douw Fonda volgde zijn opleiding bij Steven Doane aan de Eastman School of Music (Rochester) en bij Timothy Eddy in New York. Hij won diverse concoursen en speelde als solist met orkesten in onder meer Boston en New York.

  2e plv. aanvoerder 

  De Amerikaanse cellist Douw Fonda volgde zijn opleiding bij Steven Doane aan de Eastman School of Music (Rochester) en bij Timothy Eddy in New York. Samen met zijn ensembles kreeg hij diverse kansen om intensief gecoacht te worden door het Cleveland Quartet en het Julliard Quartet. Hij won diverse concoursen en speelde als solist met orkesten in onder meer Boston en New York.

  Sinds 1994 woont hij in Nederland, waar hij zich toelegde op de barokcello bij Jaap ter Linden. Momenteel is hij actief met verschillende barok- en kamermuziek-ensembles, waaronder het Benjamin Franklin Trio en het strijkensemble Musica Rossi. Douw is plaatsvervangend aanvoerder cello bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  Deel
 • Christiaan van Hemert

  Christiaan van Hemert, bandoneon

  bandoneon

  bandoneon

  Deel
 • Derk Lottman

  Derk Lottman, 1e viool

  Nederlands Philharmonisch Orkest
  Deel
 • Eelco van Meeberg

  Eelco van Meeberg, solist

  Deel
 • Berdien Vrijland

  Berdien Vrijland, altviool

  Nederlands Kamerorkest
  Berdien Vrijland is geboren in Leiden. Ze studeerde viool bij Marjolein Dispa aan het Conservatorium

  Berdien Vrijland is geboren in Leiden. Ze studeerde viool bij Marjolein Dispa aan het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens haar studie kreeg ze regelmatig les van Michael Gieler en volgde ze masterclasses bij onder meer Ervin Schiffer, Vladimir Mendelssohn, Nabuko Imai en Thomas Riebl. Berdien speelde twee jaar in het Europees Gustav Mahler Jugend Orchester o.l.v. Claudio Abbado en nam deel aan festivals als Tanglewood, St. Jean-de-Luz en Aix-en-Provence. Ze treedt regelmatig op in verschillende kamermuziekformaties en vormt samen met sopraan Machteld Vennevertloo en de pianiste Ksenia Kourmenko een vast trio. Berdien Vrijland is altvioliste bij het Nederlands Kamerorkest.

  Deel
Deel