Kinderconcert: Aadje Piraatje viert feest 4+

NedPhO GO!

Kinderconcert: Aadje Piraatje viert feest 4+

Wie vaart er mee met een groep piraten aan boord van een zeventiende-eeuws schip? De kinderboeken over Aadje Piraatje (Marjet Huiberts en Sieb Posthuma) krijgen in de NedPhO-Koepel vorm in de versie van Ton Meijer en drie musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Pas maar op dat je niet zeeziek wordt! Aadje Piraatje viert feest is een spannende voorstelling met veel muziek voor iedereen vanaf 4 jaar.

Ton Meijer – spel
Paul Lemaire – slagwerk
Joanna Trzcionkowska – viool
Herman Draaisma – basklarinet

Kaarten bestellen
Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage van harte welkom! U kunt kaarten reserveren door het bestelformulier in te vullen via 'reserveer'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met reserveren!

Leeftijdsadvies
Wij verzoeken u dringend rekening te houden met het leeftijdsadvies (4+) voor deze voorstelling.

Kinderconcert
Een woensdagmiddag per maand staan de kinderen centraal in de NedPhO-Koepel. Musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest geven speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders pakkende concerten, waarin allerlei onverwachte dingen gebeuren. Kinderboeken en sprookjes krijgen vorm in klank en spel, en de musici hebben een leuke verrassingsmiddag in petto. Ook de allerkleinsten komen aan bod!

 • Over de musici
 • Herman Draaisma

  Herman Draaisma, klarinet

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Herman Draaisma studeerde klarinet aan de Muziek Pedagogische Akademie te Leeuwarden bij Gerard van der Weerd. Hij vervolgde zijn opleiding bij Pierre Woudenberg aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

  ook basklarinet

  Herman Draaisma studeerde klarinet aan de Muziek Pedagogische Akademie te Leeuwarden bij Gerard van der Weerd. Hij vervolgde zijn opleiding bij Pierre Woudenberg aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar hij na de voltooiing van zijn klarinetstudie orkestdirectie studeerde bij Lucas Vis. Daarnaast rondde hij een studie basklarinet af bij Tom Sieuwerts.

  Na een aantal jaar geremplaceerd te hebben bij het Radio Philharmonisch Orkest, het Radio Symfonie Orkest, het Residentie Orkest en het Orkest van het Oosten kwam hij in 1992 als klarinettist/ basklarinettist in vaste dienst bij het NedPhO|NKO. Daarnaast is Draaisma actief als dirigent bij verschillende orkesten, waaronder het strijkorkest Zoroaster en het leerlingen-strijkorkest ‘Arcato’ van de vioolpraktijk Petra Westra te Zutphen. Per 2004 is hij dirigent van Brassband ‘De Eendraght’ te Nieuwegein.

  Deel
 • Paul Lemaire

  Paul Lemaire, slagwerk

  Nederlands Philharmonisch Orkest
  Deel
 • Joanna Trzcionkowska

  Joanna Trzcionkowska, 2e viool

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Joanna Trzcionkowska volgde haar vioolstudie aan het Conservatorium van Warschau bij prof. Z. Bakowski en in Rusland bij prof. Z. Bron. Ze werkte als eerste violiste in het Nationaal Symfonieorkest van Warschau.

  Joanna Trzcionkowska volgde haar vioolstudie aan het Conservatorium van Warschau bij prof. Z. Bakowski en in Rusland bij prof. Z. Bron. Ze werkte als eerste violiste in het Nationaal Symfonieorkest van Warschau, tot ze in 1990 naar Nederland kwam.

  Deel
Deel