Kinderconcert: In de Maneschijn 2+

NedPhO GO!

Kinderconcert: In de Maneschijn 2+

In de Maneschijn is de voorstelling waarbij kinderen vanaf twee jaar (!) welkom zijn. Viool, cello, hoorn, hobo en klarinet spelen de melodieën en de dieren uit het liedje worden op grote vellen papier geschilderd.

Kaarten bestellen
Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage van harte welkom. U kunt kaarten reserveren door het bestelformulier in te vullen via ‘reserveer'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met reserveren!

Leeftijdsadvies
Wij verzoeken u dringend rekening te houden met het leeftijdsadvies (2+) voor deze voorstelling.

Koepelconcerten voor kids - spannend, grappig en mooi!
Een woensdagmiddag per maand staan kinderen centraal in de NedPhO-Koepel. Musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest geven speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders gratis concerten waarin allerlei onverwachte dingen gebeuren. Zo vertelt Kees van Kooten een wel heel bijzonder sprookjesverhaal en is op 30 november het Muzikaal Sinterklaasfeest in de Koepel. Beleef het mee! 

 • Over de musici
 • Atie Aarts

  Atie Aarts, cello

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Aarts is sinds 2010 verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  Atie Aarts kreeg haar eerste cellolessen op negenjarige leeftijd. Vanaf haar vijftiende studeerde ze bij Lenian Benjamins aan de Jong Talent afdeling van het Utrechts Conservatorium. Vanaf 1997 studeerde zij aan de vakopleiding bij Jeroen den Herder en Elias Arizcuren waar zij in 2002 haar eerste fase examen afsloot, en in 2004 de tweede fase. Naast het uitvoerende deel van de tweede fase deed zij onderzoek naar de didactiek van het begeleiden van jonge, getalenteerde leerlingen.

  Drie jaar lang speelde Atie in het cello-octet Conjunto-Ibérico. Daarna volgde zij met veel plezier de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest. Ze heeft een voorliefde voor kamermuziek en is sinds 2010 verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  Atie bespeelt een cello die omstreeks 1830 is gebouwd door de Franse vioolbouwer Pierre Pacherel.

  Deel
 • Toon Durville

  Toon Durville, hobo

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Sinds 1993 is Toon Durville aanvoerder hobo.

  aanvoerder

  Deel
 • Fokke van Heel

  Fokke van Heel, hoorn

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Fokke van Heel is sinds 1998 eerste hoornist bij het Nederlands Philharmonisch OrkestƖNederlands Kamerorkest.

  aanvoerder

  Fokke van Heel begon hoorn te spelen in de fanfare van Oldeboorn (Fr.), en studeerde aan de Conservatoria van Den Haag, Zwolle en Essen bij Oldrich Milek en Hermann Baumann. Als solist trad hij onder meer op met het Nationaal Jeugd Orkest, het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest. Na aanstellingen bij het Nederlands Balletorkest, het Noordhollands Philharmonisch Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest is hij sinds 1998 eerste hoornist bij het Nederlands Philharmonisch OrkestƖNederlands Kamerorkest. Daarnaast speelt Fokke van Heel regelmatig in diverse kamermuziekensembles, zoals het Nieuw Ensemble, AskoƖSchönberg en het Nederlands Blazers Ensemble.
  Deel
 • Rick Huls

  Rick Huls, klarinet

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Rick Huls is sinds 2004 eerste klarinettist bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  aanvoerder

  Klarinettist Rick Huls studeerde aan de conservatoria van Arnhem en Amsterdam. Nog tijdens zijn studie won hij diverse prijzen bij onder meer het Klarinetconcours in Gent en het Kamermuziekconcours van Colmar. Sinds 2004 is hij eerste klarinettist bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Daarnaast remplaceert hij onder meer bij het Koninklijk Concertgebouworkest, het Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Regelmatig was Rick Huls ook als solist te horen met het Balletorkest en uiteraard het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. Ook is hij medeoprichter van het Uriël Ensemble, dat een eigen succesvolle concertserie heeft in de Amsterdamse Amstelkerk.

  Deel
 • Robert Lis

  Robert Lis, 1e viool, concertmeester

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Robert Lis is geboren in Dabrowa Gornicza (Polen) in 1987. Naast zijn positie in het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt hij in het Vespucci Kwartet, Lyrique Trio, het Moses Quartet en treedt hij op met de Pools-Canadese pianiste Justyna Maj.

  2e concertmeester

  Robert Lis is geboren in Dabrowa Gornicza (Polen) in 1987. Hij speelde als solist en kamermusicus in de grote concertzalen in Europa. Als orkestviolist heeft Robert Lis gespeeld in het Sinfonietta Polonia, Radio Kamer Filharmonie, Radio Filharmonisch Orkest en het Poznan Philharmonic Orchestra. Naast zijn positie in het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt hij in het Lyrique Trio, het Moses Quartet en treedt hij op met zijn duopartner, de Pools-Canadese pianiste Justyna Maj.

  Deel
Deel