Kinderconcert: Oma, mag ik mijn pop terug?

NedPhO GO!

Kinderconcert: Oma, mag ik mijn pop terug?

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema, een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma.

Elke zondag gaat Fien met haar pop bij oma op visite. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij Fien thuis. Fien ziet dat haar oma ouder wordt en steeds meer begint te vergeten. Wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is? Op een dag vergeet oma zoveel dat ze moet verhuizen naar een speciaal huis voor vergeetachtige opa’s en oma’s. Pop mag een nachtje bij haar logeren, maar als oma niet meer weet waar ze pop gelaten heeft, moet Fien in actie komen. 

Mark Haayema vertelt zijn bijzondere verhaal met de prachtige poppen van Theater Gnaffel.

  •          Auteur en script: Mark Haayema
  •          Regie: Pieter Vrijman
  •          Spel: Mark Haayema, Sanne van Dijk
  •          Musici: Margreet Bongers (fagot), Dymphna van Dooremaal (fagot), Herman Draaisma (basklarinet)

Kaarten bestellen
Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage van harte welkom. U kunt kaarten reserveren door het bestelformulier in te vullen via ‘reserveer'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met reserveren!

Leeftijdsadvies
Wij verzoeken u dringend rekening te houden met het leeftijdsadvies (6+) voor deze voorstelling.

Kinderconcert
Een woensdagmiddag per maand staan de kinderen centraal in de NedPhO-Koepel. Musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest geven speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders pakkende concerten, waarin allerlei onverwachte dingen gebeuren. Kinderboeken en sprookjes krijgen vorm in klank en spel, en de musici hebben een leuke verrassingsmiddag in petto. Ook de allerkleinsten komen aan bod!

Dit concert werd eerder aangekondigd als 'Verrassingsconcert'. 

  • Over de musici
Deel