Koepelconcert op zondag: Café des Chansons

NedPhO GO!

Koepelconcert op zondag: Café des Chansons

Waan je in Frankrijk tijdens dit heerlijke Koepelconcert! Charlotte Haesen werd door altvioliste Odile Torenbeek gespot terwijl zij op de Noordermarkt zong, en het idee voor dit ensemble ontstond! Samen met een strijkkwartet uit het NedPhO vertolkt Charlotte de heerlijkste Franse chansons.

Kaarten bestellen
Kaarten zijn € 7,50 per stuk. U kunt kaarten bestellen door het bestelformulier in te vullen via 'bestel kaarten'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met bestellen!

Muziek in de NedPhO-Koepel
De NedPhO-Koepel is een muzikale hotspot op slechts een paar minuten lopen van station Amsterdam Muiderpoort. De Koepel is de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Wij zetten de deuren graag open voor iedereen die van muziek houdt en die nieuwsgierig is naar de musici of het gebouw.

 • Over de musici
 • Tessa Badenhoop

  Tessa Badenhoop, 1e viool

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Sinds 2000 is Tessa Badenhoop als eerste violiste verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  De violiste Tessa Badenhoop studeerde aan de North Carolina School of the Arts, aan de conservatoria van Düsseldorf en Keulen, en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Alexander Kerr. Ze studeerde kamermuziek bij het Alban Bergkwartet aan de Musikhochschule Köln.

  Tessa Badenhoop behaalde de 1e prijs bij het concours ‘Jugend musiziert’. Ook won zij een beurs aan de Accademia Chigiana in Siena. Masterclasses volgde ze bij H. Krebbers, T. Brandis, G. Carmigniola, M. Fried en I. Ozim. Tijdens haar studie maakte zij deel uit van onder meer het Duits National Jeugdorkest, het Gustav Mahlerorkest, het Kölner Kammerorchester en de Kölner Philharmoniker. Sinds 2000 is ze als eerste violiste verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest. Tevens geeft zij regelmatig concerten met diverse kamermuziek-ensembles.

  Deel
 • Robert Lis

  Robert Lis, 1e viool, concertmeester

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Robert Lis is geboren in Dabrowa Gornicza (Polen) in 1987. Naast zijn positie in het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt hij in het Vespucci Kwartet, Lyrique Trio, het Moses Quartet en treedt hij op met de Pools-Canadese pianiste Justyna Maj.

  2e concertmeester

  Robert Lis is geboren in Dabrowa Gornicza (Polen) in 1987. Hij speelde als solist en kamermusicus in de grote concertzalen in Europa. Als orkestviolist heeft Robert Lis gespeeld in het Sinfonietta Polonia, Radio Kamer Filharmonie, Radio Filharmonisch Orkest en het Poznan Philharmonic Orchestra. Naast zijn positie in het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt hij in het Lyrique Trio, het Moses Quartet en treedt hij op met zijn duopartner, de Pools-Canadese pianiste Justyna Maj.

  Deel
 • Anjali Tanna

  Anjali Tanna, cello

  Nederlands Philharmonisch Orkest
  Celliste Anjali Tanna is geboren in Nederland, maar opgegroeid in de VS. Ze studeerde in Chicago en

  Celliste Anjali Tanna is geboren in Nederland, maar opgegroeid in de VS. Ze studeerde in Chicago en Cleveland bij Alan Harris en later aan het Utrechts Conservatorium bij Michel Roche. Anjali werkt regelmatig bij het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest en de Radio-orkesten. In 1999 is ze uitgenodigd om als docent en kamermusicus deel te nemen aan het Sangat Festival in Bombay, India. 

  Deel
 • Odile Torenbeek

  Odile Torenbeek, altviool

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Sinds 1996 is zij lid van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Kamermuziek heeft altijd centraal gestaan in haar carrière. Zij treedt in velerlei formaties op in binnen- en buitenland.

  2e plv. aanvoerder

  Odile Torenbeek studeerde altviool aan de Hochschule für Musik (Detmold) bij Nobuko Imai, waarna de prestigieuze Fulbright beurs haar de mogelijkheid gaf een Master of Music te behalen aan de Yale University bij prof.Jesse Levine. Odile werkte zowel in de USA als in Duitsland in vele orkesten. Sinds 1996 is zij lid van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Kamermuziek heeft altijd centraal gestaan in haar carrière. Zij treedt in velerlei formaties op in binnen- en buitenland.

  Deel
Deel