Koepelconcert op zondag: Bernstein 360

NedPhO GO!

Koepelconcert op zondag: Bernstein 360

Programma

Bernstein

De koperblazers van het Nederlands Philharmonisch Orkest staan in de schijnwerpers tijdens dit prachtige eerbetoon aan de componist en dirigent Leonard Bernstein. Bernstein overleed 25 jaar geleden en liet een geweldig oeuvre achter. In dit veelzijdige retrospectief, dat daarom de naam Bernstein 360 draagt, komen uiteraard delen uit West Side Story langs. De koperblazers worden bijgestaan door enkele solisten uit het Nederlands Philharmonisch Orkest en Lilian Farahani, de veelbelovende Nederlandse sopraan die al vaker bij ons te zien was.​ De middag wordt ingeleid door musicoloog Alexander Klapwijk.

Koepelconcerten op zondag
Zondagmiddag ontspannen luisteren naar klassieke (en andere) muziek in de prachtige NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost. Eens per maand is iedereen welkom bij de speciaal samengestelde concerten, met avontuurlijke werken, instrumenten en gasten, soms aangevuld met uitleg zodat de muziek nog specialer wordt.

Kaarten zijn €7,50 per stuk. U kunt kaarten reserveren door het bestelformulier in te vullen via 'bestel kaarten' . 

Volgende koepelconcert: Kerstconcert
Het volgende koepelconcert staat in het teken van Kerst. Het Vespucci Kwartet brengt brengt op zondag 20 december licht en warmte in de Koepel.Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met reserveren! Lees verder

NedPhO-Koepel: Batjanstraat 3, Amsterdam
Route naar NedPhO-Koepel

 

 

  • Over de musici
Deel