Koepelconcert op zondag: Vioolsonates van Brahms

NedPhO GO!

Koepelconcert op zondag: Vioolsonates van Brahms

Programma

Brahms Vioolsonates 1 en 3 

Zondagmiddag ontspannen luisteren naar klassieke (en andere) muziek in de prachtige NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost. Eens per maand is iedereen welkom bij de speciaal samengestelde concerten, met avontuurlijke werken, instrumenten en gasten, soms aangevuld met uitleg zodat de muziek nog specialer wordt.

1e concertmeester van het Nederlands Philharmonisch Orkest Vadim Tsibulevsky en pianist Sergey Edelman spelen Vioolsonates 1 en 3 van Brahms.

Kaarten zijn €7,50 per stuk. U kunt kaarten reserveren door het bestelformulier in te vullen via 'bestel kaarten' . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wacht daarom niet te lang met reserveren!

 • Over de musici
 • Vadim Tsibulevsky

  Vadim Tsibulevsky, concertmeester

  Nederlands Philharmonisch Orkest

  Sinds 2001 is Vadim Tsibulevsky als 1e concertmeester verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  1e concertmeester

  De uit Azerbeidjan afkomstige violist Vadim Tsibulevsky maakte al op tienjarige leeftijd zijn debuut in Bakoe. Twee jaar later won hij een regionaal violistenconcours hetgeen hem in staat stelde leerling te worden van de Centrale Muziekschool voor Begaafde Kinderen in Moskou. Hij vervolgde zijn opleiding aan het conservatorium van Moskou waar hij concertmeester van het conservatoriumorkest werd. Hij verhuisde naar Israël waar hij lid werd van het Israëlisch Kamerorkest dat toen onder leiding van de befaamde violist Shlomo Mintz stond en studeerde onder Yair Kless. In 1996 werd hij concertmeester van het Belgische kamerorkest I Fiammingi. Regelmatig was Vadim Tsibulevsky als solist te horen in recitals en op festivals in Europa, Rusland en Israël. Hij speelde onder meer met bekende musici als Shlomo Mintz, Philippe Entremont en David Golub. Ook trad hij op als gastconcertmeester bij onder meer deFilharmonie in Antwerpen, het Brussels Philharmonic en het Philharmonisch Orkest van Bergen in Noorwegen. Sinds 2001 is Vadim Tsibulevsky als 1e concertmeester verbonden aan het Nederlands Philharmonisch Orkest.

  Deel
Deel