Koepelfestival: Kinderochtend 5+

NedPhO GO!

Koepelfestival: Kinderochtend 5+
Kinderochtend

11.00 - 11.45 u | De dag begint in de Yakultzaal met de kindervoorstelling De vriendelijke draak, een spannend verhaal over een lief draakje met heel veel muziek. Teun woont in het dorp Zozaai. Iedere dag is hetzelfde. De bakker bakt broden, de kapper knipt haren en de burgemeester houdt een belangrijke toespraak. Tot er op een dag grote poten, lange tanden en vleugels worden gesignaleerd. Iedereen is in paniek. Teun weet alles over draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Dapper als hij is, gaat hij op zoek naar het monster. Maar is de draak wel zoals iedereen denkt dat hij is?

11.45 - 12.00 u | Pauze met limonade

12.00 - 12.15 u | Optreden van het Leerorkest en Klassiek Rondom de Klas, begeleid door musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. In het Leerorkest krijgen alle kinderen de kans krijgen om op school, onder schooltijd, een muziekinstrument te leren bespelen en samen muziek te maken.

De kinderochtend is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders.

Koepelfestival

Het is feest! Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest is dit seizoen alweer vijf jaar gevestigd in de NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost. Dat viert het orkest op zaterdag 31 maart 2018 met een feestelijke dag voor buurtbewoners, kinderen, genodigden en uiteraard voor het concertpubliek. Meer over het Koepelfestival

  • Over de musici
Deel