Series 2019-2020

De mooiste series in Het Concertgebouw

 
Geniet in het nieuwe seizoen voordelig van concerten van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. U kunt weer kiezen uit onze vertrouwde series: Geliefde klassiekers en Grootse symfonieën op zaterdag, traditionele gezelligheid op zondag en Gouden klassiekers op maandag. Alle hoogtepunten uit het kamerorkestrepertoire komen ook dit jaar weer langs in de serie Nederlands Kamerorkest. Of stel zelf uw serie samen met uw favoriete concerten.
 
Start serieverkoop
Op donderdag 21 februari om 13.00 u kunnen vrienden en donateurs met voorrang series bestellen door in te loggen bij Het Concertgebouw. De reguliere serieverkoop gaat op donderdag 28 februari om 10.00 u van start.
 
Hulp bij bestellen
Zijn uw inloggegevens onbekend, lukt het u niet om in te loggen of heeft u andere vragen over uw bestelling, dan kunt u contact opnemen met Het Concertgebouw:
  • ConcertgebouwSerielijn (t/m 31 maart 2019): 020 - 305 99 77 (dagelijks, 10 - 17 u)
Afscheid Marc Albrecht - 10% korting voor seriehouders 

Tijdens dit concert zal Marc Albrecht voor de laatste maal als chef-dirigent de baton ter hand nemen. Hij neemt afscheid met de moeder van alle symfonieën, de Negende symfonie van Beethoven. Speciaal voor seriehouders is dit concert met 10% korting te bestellen. U kunt het concert alleen buiten uw serie als bonusconcert bestellen.

 

 Serie 1A - Geliefde klassiekers

U hoort de meest geliefde composities uit de muziekgeschiedenis. Beleef avonden vol beroemde concerten voor viool, cello of piano, prachtige symfonieën en kleine muzikale schatten die het publiek altijd weer raken. 

>> Naar de serie 

 
Serie 1B - Grootse symfonieën

Geen compositievorm waarin een componist meer kan uitpakken dan in de symfonie. Laat u in vervoering brengen door het symfonische geweld, dat soms ook verrassend subtiel kan klinken.

>> Naar de serie 

 

Serie 1C - Nederlands Kamerorkest

Een concertserie rondom het rijke kamerorkestrepertoire. U hoort de mooiste werken voor kamerorkest, een orkest bestaande uit 25 tot 45 musici.

>> Naar de serie

 

Serie 2 - De Zondagmatinee

Een zondag met muziek is een mooie zondag. De grootste solisten en dirigenten zorgen voor de mooiste middagen van het jaar.

>> Naar de serie

 

Serie 3A - Gouden klassiekers

Geniet op maandag van klassieke werken die tot de meest geliefde uit de muziekgeschiedenis behoren. De concerten worden uitgevoerd door musici, solisten en dirigenten van het hoogste niveau. 

>> Naar de serie

 

Serie 3B - Solisten op maandag

Voor deze serie op maandagavond ontvangen de orkesten musici die ieder op hun eigen manier naam maken in de klassieke wereld. Virtuoos, baanbrekend, eigenwijs en vooral zeer de moeite waard.

>> Naar de serie

 

Keuzeserie

Stelt u liever uw eigen serie samen? Dat kan! Maak een keuze uit al onze concerten in Het Concertgebouw en Muziekgebouw aan ’t IJ. 

>> Naar de serie

Deel