Bouw mee aan de Bas

Crowdfunding Contrabas

Crowdfunding Contrabas

Eindelijk! Na drie jaar zoeken heeft João Seara, plaatsvervangend aanvoerder contrabas, zijn grote liefde gevonden: een beeldschone Engelse 18e-eeuwse contrabas van de gerespecteerde Londense basbouwers Hill & Sons. João is geraakt door de donkere, intense tonen en de enorme kracht van het eeuwenoude instrument. De basgroep wint aan gelaagdheid en onze muziek krijgt een volmaakte harmonieuze ondertoon. En u nog mooiere concerten. Met uw hulp kunnen we het instrument aan de collectie van het orkest toevoegen. 

Bouw mee aan de Bas - u kunt nog steeds meedoen

João kan niet wachten om zijn grote liefde in de concertzaal aan u voor te stellen. Maar daarvoor zullen we de contrabas eerst moeten aanschaffen. Ook zijn er nieuwe snaren, een passende strijkstok en reparaties nodig. De kosten voor aankoop en herstel zijn € 75.000. Uw donatie is hard nodig om de aanschaf te financieren. 

U kunt uw bijdrage overschrijven op rekeningnummer NL82 RABO 0168 7506 43
t.n.v. Stichting Nederlands Philharmonisch Orkest o.v.v. Crowdfunding contrabas

João’s zoektocht naar zíjn bas

João heeft dus eindelijk dé bas gevonden die bij hem past. Na drie jaar lang veilingen afstruinen en basbouwers bezoeken. En nadat hij maar liefst twintig bassen heeft uitgeprobeerd. Hij reisde ervoor de wereld rond en zocht ook dichter bij huis. Bekijk een klein stukje van João’s zoektocht naar zíjn contrabas: wat bracht hem naar de slagwerkstudio in de NedPhO-Koepel?

Voor meer informatie over doneren en de tegenprestaties kunt u contact opnemen met Rebecca Kraanen.
020 521 75 28 | rebeccakraanen@nedpho.nl

Deel