Koepelfestival: 5 jaar NedPhO-Koepel

NedPhO-Koepel 5 jaarHet is feest! Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest is dit seizoen alweer vijf jaar gevestigd in de NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost. Dat viert het orkest op zaterdag 31 maart 2018 met een feestelijke dag voor buurtbewoners, kinderen, genodigden en uiteraard voor het concertpubliek. Tijdens het Koepelfestival laat het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in één dag zien wat ze doen in de NedPhO-Koepel. Want behalve de dagelijkse repetities van de beide orkesten, organiseert het NedPhO|NKO in zijn zaal ook kinderconcerten, workshops en programma’s voor professionele talentontwikkeling.

Kinderochtend: 11.00 - 12.30 u

De dag begint in de Yakultzaal met de kindervoorstelling De vriendelijke draak (11.00 - 11.45 u), een spannend verhaal over een lief draakje met heel veel muziek. Na het concert is er limonade en gaan we paaseitjes zoeken in de tuin van de NedPhO-Koepel!

Bestel kaarten

Concert Cello + Drums: 14.30 u | Aansluitend rondleiding door de NedPhO-Koepel

In de middag kunt u genieten van een concert door een ensemble van maar liefst 14 cellisten, samengesteld uit cellisten uit het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest en studenten van de Accademia Santa Cecilia uit Rome onder leiding van Giovanni Sollima. Het ensemble met slagwerk speelt een programma met muziek van Biber tot Zappa. 

Aansluitend is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door de NedPhO-Koepel. U kunt zich hiervoor ter plekke opgeven.

Uitverkocht

Verbindingsconcert: 20.00 u

’s Avonds komt de buurt nog meer in beeld tijdens het Verbindingsconcert, georganiseerd in samenwerking met Stichting Muzieksleutel. Buurtbewoners zijn van harte welkom om naar het orkest en naar hun favoriete artiesten en gezelschappen uit de buurt te komen luisteren. Het Verbindingsconcert vindt voor de vierde keer plaats en is altijd een groot succes, met een stampvolle NedPhO-Koepel als resultaat. Toegang is gratis.

Kaarten bestellen? Stuur een e-mail (klik hier).

Deel