Aadje Piraatje viert feest in Paradiso!

Nederlands Philharmonisch Orkest met kindervoorstelling in Paradiso 

Aadje Piraatje komt naar Paradiso! Het karakter uit het succesvolle kinderboek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma maakt op 21 mei zijn debuut in de poptempel in Amsterdam. Acteur Ton Meijer vertelt het verhaal Aadje Piraatje viert feest! samen met drie musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest in een spannende voorstelling met veel muziek. Aadje Piraatje viert feest! is voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling was eerder dit jaar te zien in een uitverkochte NedPhO-Koepel, de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest.

Samen met de kinderen gaan Ton en de musici op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. De verhalen die voorbij komen in Aadje Piraatje viert feest! zijn heel herkenbaar voor kinderen. Zoals het verhaal Tand, waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote-mensen-tand. Verder beleeft Aadje allerlei avonturen met zijn vader en de andere piraten aan boord van het piratenschip. En natuurlijk komen alle bekende verjaardagliedjes voorbij.

Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek. En weet dit op een weergaloze manier over te brengen op een zowel jong als oud publiek. Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Aadje Piraatje viert feest in Paradiso! (4+)

zo 21 mei 2017, 11.00 u 
Paradiso, Amsterdam

Nederlands Philharmonisch Orkest
Ton Meijer, verteller
Joanna Trzcionkowska, viool
Herman Draaisma, basklarinet
Paul Lemaire, slagwerk

De voorstelling duurt ca. 50 min.
De voorverkoop begint zaterdag 1 april om 10.00 u.
Tickets: € 10,-

BESTEL KAARTEN

Deel