Sinterklaasconcert in de NedPhO-Koepel

Voor alle kinderen in de Indische Buurt in Amsterdam

Sinterklaas komt naar de NedPhO-Koepel! Op woensdag 29 november om 15.00 uur verwelkomen wij Sinterklaas en de Pieten in de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in de Indische Buurt in Amsterdam. Het wordt een muzikaal Sinterklaasfeest met live muziek en uiteraard veel liedjes. De middag wordt samen georganiseerd met Sint in Amsterdam. 

De stichting Sint in Amsterdam is er voor iedereen, voor kinderen uit alle winstreken. Van de (S)Intocht op zondag 19 november tot en met Sints verjaardag op 5 december. Tussendoor zijn er door de hele stad ruim 30 muziek-, sport- en ontmoetingsevenementen voor kinderen en ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De stichting is een van de oudste en grootste vrijwilligersorganisaties in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.sintinamsterdam.nl.

De toegang voor het Sinterklaasconcert is gratis, maar reserveren is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de NedPhO-Koepel. Wij verzoeken iedereen rekening te houden met het leeftijdsadvies (3+) voor dit concert.

Sinterklaasconcert (3+)
Wo 29 november 2017, 15.00 u

NedPhO-Koepel
Batjanstraat 3, Amsterdam

BESTEL KAARTEN

Deel