Uitmarkt in Amsterdam

Met korting op kaarten en spetterende optredens

Het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest staat op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 op de Uitmarkt in Amsterdam. In onze stand in het Atrium van Muziekgebouw aan ’t IJ verkopen musici en medewerkers kaarten voor concerten in Het Concertgebouw met een zeer aantrekkelijke korting. De kaartverkoop vindt plaats tussen 12.00 en 18.00 uur. In seizoen 2017-2018 spelen het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest geliefde klassiekers van grote componisten als Mahler, Strauss, Mendelssohn, Beethoven, Schubert, Stravinsky en Bach.

Muziek
Naast de verkoop van kaarten voor concerten in Het Concertgebouw, is er natuurlijk ook muziek. De koperblazers van het Nederlands Philharmonisch Orkest geven onder leiding van dirigent Leon Bosch op zondag 27 augustus om 12.30 uur een spetterend concert op het hoofdpodium op het Oosterdok. De contrabassisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest staan zaterdagmiddag – in het kader van de crowdfunding voor een nieuwe contrabas – met korte optredens op het pop-up podium in het Atrium van het Muziekgebouw.

Verrassing
Voor bezoekers die meer dan vijf kaarten kopen, heeft het orkest een leuke verrassing in petto. Daarnaast kunnen bezoekers – ook leuk voor de kleintjes – gokken hoeveel rieten fagottiste Susan Brinkhof heeft opgespaard bij het onderdeel Raad de rieten. Wie het dichts bij het aantal rieten zit, wint kaarten voor concerten in het nieuwe seizoen.

MEER INFO OP UITMARKT.NL

Deel