Seizoensactie

Miniseries in Amsterdam, Alkmaar en Haarlem

Seizoensactie

Het Concertgebouw, Amsterdam

Een bijzonder aanbod van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest: drie schitterende miniseries van elk drie concerten in Het Concertgebouw met de mooiste geliefde klassiekers van het seizoen, uiteraard door dirigenten en solisten van grote klasse. U kunt daar de mooiste serie uit kiezen, maar uw eigen keuze maken uit de 9 concerten mag natuurlijk ook. Uw korting kan oplopen tot 25% op de losse kaartprijs.

Bonusconcert

Bestelt u een serie? Dan kunt u voor slechts € 25 aanwezig zijn bij het Feestconcert op maandag 18 december in Het Concertgebouw. Het orkest schittert onder leiding van chef-dirigent Marc Albrecht met meeslepende symfonische muziek uit de opera en de mooiste melodieën uit operettes. U kunt het bonusconcert direct met uw serie meebestellen.

Marc AlbrechtSerie A - Marc Albrecht

Alweer zes jaar is Marc Albrecht chef-dirigent van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. In deze miniserie ziet u de maestro in zeer uiteenlopend repertoire aan het werk.
>> Naar de serie 
 

Lucas JussenSerie B - Geliefde klassiekers

Voor het orkest een feest om te spelen maar ook voor de luisteraars fijn om te horen: de geliefde klassiekers uit het symfonisch repertoire. U kunt genieten van de overbekende klanken van Bruch, Dvořák, Chopin en Beethoven. 
>> Naar de serie 
 

Ginesa OrtegaSerie C - Topsolisten

Een toporkest vraagt om topsolisten. Pianist Dejan Lazić speelt een bijzonder pianoconcert van Beethoven en u hoort het Sitkovetsky Trio in het Tripelconcert van dezelfde componist. Speciale gasten dit seizoen zijn de twee flamencomuzikanten.
>> Naar de serie 
 

Stravinsky PulcinellaSerie D - Mini-keuzeserie

Met de keuzeserie kunt u een eigen concertserie samenstellen met concerten die u het meest aanspreken en op data waarop het u het beste uitkomt.
>> Naar de serie

 


TAQA Theater De Vest, Alkmaar 

TAQA Theater De VestHet Nederlands Kamerorkest met artistiek leider Gordan Nikolić brengt een prachtig kerstprogramma met muziek van Vivaldi, Corelli en Bach en chef-dirigent Marc Albrecht dirigeert het Nederlands Philharmonisch Orkest in een exclusief Schumann-programma. De 500 jaar oude Grote Kerk in Alkmaar is decor voor het bijzondere Requiem van Fauré. Stel uit de 5 concerten zelf uw concertseizoen samen. Uw korting kan oplopen tot € 7,50 per kaart. >> Naar de serie


Philharmonie Haarlem 

Philharmonie HaarlemU hoort beroemde concerten voor viool, piano of koor, prachtige symfonieën en kleine muzikale schatten in uw eigen stad. Geniet van het Feestconcert onder leiding van chef-dirigent Marc Albrecht, het beroemde Requiem van Fauré met het Nederlands Kamerkoor en Pianoconcert nr. 1 van Chopin door Lucas Jussen en het Nederlands Kamerorkest onder leiding van Gordan Nikolić. Stel zelf uw concertserie samen met minimaal 2 concerten. Uw korting kan oplopen tot 20%. >> Naar de serie

Deel