Geefkringen

Geefkringen

Onze geefkringen zijn elk verbonden aan een groep musici uit het orkest. Als lid van één van de kringen draagt u bij aan de continuïteit van het orkest en ondersteunt u onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van mooie muziek. Als lid van één van deze kringen ontmoet u elkaar en de orkestleden regelmatig.

De Strijkers-kring (vanaf € 125)

De Strijkers vormen de grootste groep musici van het orkest. U bent als donateur met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 125 per jaar het financiële fundament van onze beide orkesten. Als dank ontvangt u een bijzonder welkomstgeschenk; het kleinste instrument dat wordt gebruikt door onze musici. Daarnaast geniet u een aantal privileges, zoals een gratis uitnodiging voor het Vriendenconcert voor twee personen en twee keer per jaar een exclusief ontvangst in de NedPhO-Koepel.

De Harmonie-kring (vanaf € 500)

De houtblazers en koperblazers vormen samen de harmonie en brengen kleur en melodie aan het orkest. Met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 500 treedt u toe tot de Harmonie. Harmonieleden vinden het belangrijk dat de instrumenten in topconditie zijn en gehouden worden. Uw bijdrage draagt extra bij aan het Instrumentenfonds. Voor uw betrokkenheid geniet u een aantal privileges, waaronder: twee gratis Vriendenconcerten en een uitnodiging voor een exclusief (repetitie)bezoek aan de Koepel.

De Slagwerk-kring (vanaf € 1000)

Met een jaarlijkse bijdrage van € 1000 per jaar draagt u ritmische energie en stuwkracht toe aan ons orkest. Slagwerkers hechten belang aan educatie en het bereiken van nieuw publiek. Als Slagwerker bepaalt u zelf welke bestemming uw donatie krijgt, zoals bijvoorbeeld het Yakov Kreizbergfonds, Instrumentenfonds of aan het assistent-dirigentschap. Slagwerkers genieten persoonlijke privileges.

Meer weten? Bel of mail Rebecca Kraanen: 020 521 75 28 | rebeccakraanen@nedpho.nl

Deel