Particulier

Geef om klassieke muziek en steun ons

Het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest behoren tot de top van de Nederlandse orkesten. Niet voor niets begeleiden wij het merendeel van de producties bij De Nederlandse Opera en zijn we met zo'n 50 concerten per seizoen kind aan huis in het Concertgebouw. Naast het bieden van topkwaliteit hebben beide orkesten het doel om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Rondom de concerten vinden daarom tal van activiteiten plaats waardoor bezoekers meer te weten komen over het concert en de uitvoerende.

'Klassieke muziek voor iedereen'

Als geen ander orkestbedrijf zet het Nederlands Philharmonisch Orkest zich er hartstochtelijk voor in om de wereld mooier te maken met muziek. Dat doen we in de sereniteit van de concertzaal, maar ook in het rumoer van de straat; we zijn een orkest dat midden in de maatschappij staat en muziek maakt met een missie. Zonder uw steun en betrokkenheid zou dat allemaal niet lukken. Als particulier kunt u ons steunen als Vriend of Donateur.

Regelmatig nemen wij (telefonisch) contact op met onze Vrienden en Donateurs om te informeren naar hun ervaringen en belevingen.

Deel