NedPhO/CvA Orkestacademie

Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest

English version NedPhO/CvA Orchestra Academy

De NedPhO/CvA Orkestacademie heeft als doel topstudenten op te leiden tot orkestmusici van het hoogste niveau. De Orkestacademie is een exclusieve samenwerking van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest en het Conservatorium van Amsterdam en brengt de expertise van beide instellingen samen. De Orkestacademie is onderdeel van het masterprofiel Orkestspel.

De musici die zijn toegelaten nemen als volwaardig orkestlid deel aan projecten van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest, onder begeleiding van een mentor uit het orkest. Aan het einde van het seizoen verzorgen de academisten een kamermuziekconcert, in samenwerking met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest.

Aanmelden voor de orkestacademie 2019-2020

Aanmelding voor seizoen 2019-2020 staat open voor studenten die in dat seizoen 2e jaars masterstudent zijn aan het Conservatorium van Amsterdam. De student moet gedurende het seizoen ruim beschikbaar zijn voor producties van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest.

Meer informatie over de master is hier te vinden.

Er worden audities gehouden voor Viool, Altviool, Cello, Contrabas, Fluit, Hoorn, Trompet, Slagwerk en Harp.

Audities

De audities voor de Orkestacademie 2019-2020 worden gehouden op di 26 (avond), wo 27 (ochtend en avond) en do 28 maart (middag en avond). De exacte planning volgt. Download hieronder het repertoire:

Deel